Het digitale tijdperk heeft ook een flinke impuls gegeven aan de fotografie. Met vaak vogels als onderwerp en dat wordt weerspiegeld in de foto-impressies van reizen naar exotische bestemmingen en trips naar rijke natuurgebieden. Heel veel moois al gezien en vastgelegd. En plannen voor nog veel meer. De foto's zijn te vinden op mijn 'Smugmug' website.

Peter
Vogels

Vakanties en trips naar veel bestemming. Op zoek naar plekken waar de natuur op zijn mooist is: Costa Rica, Colombia, Zuid-Afrika, Gambia.

Maar ver reizen is zeker niet altijd nodig. Europa heeft tal van prachtige plekken: Extremadura, Portugal, Lesbos, Farne.

Meer foto'sOm nog maar te zwijgen van Nederland: Texel, de polder Arkemheen, het Lauwersmeer en nog veel meer.

Trips
Fotografie
Advocaat van de duivel

Het digitale tijdperk heeft ook een flinke impuls gegeven aan de fotografie. Met vaak vogels als onderwerp en dat wordt weerspiegeld in de foto-impressies van reizen naar exotische bestemmingen en trips naar rijke natuurgebieden. Heel veel moois al gezien en vastgelegd. En plannen voor nog veel meer.

Safari's

Vakanties en trips naar veel bestemming. Op zoek naar plekken waar de natuur op zijn mooist is: Tanzania, Costa Rica, Zuid-Afrika, Florida.

Maar ver reizen is zeker niet altijd nodig. Europa heeft tal van prachtige plekken: Extremadura, Portugal, Lesbos, Farne.

Meer foto's

Trips

Om nog maar te zwijgen van Nederland: Texel, de polder Arkemheen, het Lauwersmeer en nog veel meer.

De meeste recente foto's staan hier.

Meer foto's